Omgeving

Parc de Zwijger is gelegen in Wezep, een schitterend dorp aan de rand van de Veluwe. Wezep telt ruim 13.000 inwoners en het heeft een gezellig dorpscentrum met alle faciliteiten zoals winkels, supermarkten, basisscholen en een subtropisch zwembad. Parc de Zwijger ligt vlakbij de snelweg A28, waar in 2021 een nieuwe op- en afrit wordt aangelegd. Station Wezep ligt op de lijn Zwolle - Amersfoort. Voor Parc de Zwijger stopt buslijn 100 die je rechtreeks naar Zwolle rijdt. Verder zijn in de nabije omgeving heerlijke ontspanningsmogelijkheden zoals het Veluwemeer, de Oldebroekse heide en de IJssel. Kortom, een ideale plek om u te vestigen!

Parc indeling

Parc indeling

Bezienswaardigheden & faciliteiten

Genieten van het gezellige centrum van Zwolle

Genieten van het gezellige centrum van Zwolle


Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstandjes zoals De Librije, gezellige terrasjes en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor avondje uit, zoals theater Odeon de Spiegel.

voor meer informatie: www.zwolle.nl

Genieten aan het Veluwemeer

Genieten aan het Veluwemeer


Het Veluwemeer ligt tussen de noordelijke Veluwe en Oostelijk Flevoland. Het is één van de Veluwerandmeren die zijn gecreëerd na de inpoldering van het IJsselmeer. In het zuidwesten, voorbij het Aquaduct Veluwemeer bij Harderwijk, grenst het Veluwemeer aan het Wolderwijd. In het noordoosten, voorbij de brug bij Elburg, grenst het aan het Drontermeer. Het meer wordt onder andere gevoed door de Hierdensche Beek.

Wonen in de diverse gemeente Oldebroek

Wonen in de diverse gemeente Oldebroek


Wezep is onderdeel van de gemeente Oldebroek. De gemeente Oldebroek telt zo’n 23.000 inwoners en heeft een oppervlakte van bijna 100 km². De gemeente Oldebroek ligt op de Noordwest Veluwe en bestaat uit een mooi en afwisselend landschap met bos, heide, water en polder.

Bushalte voor de deur

Bushalte voor de deur


Lijnbus 100 stopt voor Parc de Zwijger en rijdt van Zwolle naar Nunspeet en terug. Ideaal voor ouderen die niet met eigen vervoer naar de stad kunnen. Daarnaast ligt Parc de Zwijger dichtbij de A28 waar een geheel vernieuwde op- en afrit wordt aangelegd. De op- en afrit komt ter hoogte van de Voskuilerdijk en de verwachting is dat de nieuwe aansluiting in 2021 klaar is.

Watersport

Watersport


Niet alleen om te relaxen biedt het Veluwemeer veel mogelijkheden. Ook voor diverse watersporten zit u er uitstekend. Het Veluwemeer is een belangrijke toeristische plek, voor hoofdzakelijk water- en strandrecreatie. Vanuit Wezep is het ongeveer 15 minuten rijden naar stranden in de buurt van Elburg.

Locatie

Wezep ligt aan de A28, de snelweg die Utrecht, Amersfoort, Zwolle en Groningen met elkaar verbindt. Binnen enkele minuten bent u vanaf Parc de Zwijger op de snelweg. Wezep heeft een eigen treinstation op de spoorlijn Amersfoort - Zwolle. Zwolle bereikt u in 10 minuten met de trein.

Bent u geïnteresseerd?

Interesse?

Wonen in Parc de Zwijger! 

De Willem de Zwijger kazerne en het volledige complex worden volledig gerenoveerd en aangepast aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort van deze tijd.

Er wordt bij elk appartement servicekosten in rekening gebracht. Wat mag u hiervoor o.a. verwachten?

  • - Glasbewassing (ook van de appartementen);
  • - Schoonmaak centrale ruimten (gangen o.a.);
  • - Onderhoud openbaar groen op gehele terrein en onderhoud waterpartijen;
  • - Alle tuinen worden voorzien van beukenhagen en worden ook onderhouden;
  • - Verlichting ten behoeve van parkeerplaatsen, bergingen, gangen, voetpaden en overige terrein;
  • - Eigen huismeester/beheerder.
  • - Installatie en onderhoud van (beveiligings) camera’s bij alle hoofdingangen;
 

Parc de Zwijger behoudt natuurlijk zijn historische charme en originele details. Het volledige gebouw en de gebouwen op het complex worden gevuld met 90 appartementen. Ideaal voor starters, jonge gezinnen en ouderen! Wezep is gelegen aan de A28 en heeft een station, zodat u snel en gemakkelijk op weg kunt.

Neem contact op »

Dit is een project van Willem de Zwijger Vastgoed BV Nunspeet

Partners: