« Terug naar nieuws

Open huizendag op 8 april

Kies je favoriete woonplek zelf uit op onze open huizendag! Kom gerust even kijken, bijvoorbeeld in onze modelwoning.

Op zaterdag 8 april van 10.00 - 16.00 uur opent Parc de Zwijger de deuren voor iedereen. We heten je van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons mooie complex. De lente is aangebroken, de bomen worden groen en onze binnenplaats ligt er strak bij. En fase 3 is in de verhuur gegaan. Weer 25 mooie, ruime appartementen, die staan te wachten op een nieuwe bewoner. 
Wil je sfeer proeven? Loop dan eens binnen in de sfeervol ingerichte modelwoning.

 

Clown, springkussen en een hapje en drankje

Aan vertier voor de kinderen is ook gedacht. Er staat een springkussen en er is een clown voor de vrolijke noot. Voor de nodige informatie is de aannemer aanwezig met een stand en onze makelaar laat u graag de gebouwen zien. Uiteraard is er ook gedacht aan de inwendige mens. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar.


Een uitgebreid aanbod appartementen

Laat u verrassen door de diversiteit in appartementen. Bijna allemaal zijn ze voorzien van een eigen tuin of balkon. Daarnaast is het mogelijk om een volkstuintje te huren. Alle complexen zijn voorzien van een lift en er is een sfeervolle binnenplaats. Daarnaast biedt het complex ruim voldoende parkeergelegenheid. Op ons parc is een eigen beheerder aanwezig. Je huurt al een appartement vanaf € 550,- p/m (excl. servicekosten).

Klik hier voor de appartementen in fase 3.

 
« Terug naar nieuws

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten